Menu

Na HRT-u glazbeni spektakli koje potpisuje i narodni

ZAGREB - Hrvatska radiotelevizija započela je s prikazivanjem nezaboravnih koncerata iza kojih, organizacijski i/ili promotorski, stoji narodni. Njegov direktor i kreativni konzultant AGI-ja Katijan Knok poručuje da je riječ o glazbenim spektaklima koji se pamte.
Prošle nedjelje HRT je prikazao prvi dio koncerta Doris Dragović u Areni Zagreb koji je održan lani, 30. studenoga. Naša glazbena diva tada je u organizaciji narodnog prvi put izašla na pozornicu zagrebačke Arene i održala, prema mišljenju mnogih, njezin koncert života. Glazbeni događaj godine pred više od 18 tisuća obožavatelja započeo je bezvremenskom pjesmom ‘Marijom Magdalenom’ s kojom je Doris ’99. nastupila na Eurosongu u Jeruzalemu. Na zagrebačkoj pozornici kao gost iznenađenja, između ostalih, pridružio joj se Mladen Bodalec s kojim je otpjevala ‘Baklje ivanjske’.

https://youtu.be/nQU8sPbPbLg

Ove nedjelje, u istom terminu kao i prošle, u 18.55, gledatelji javne televizije moći će pogledati i drugi dio koncerta. HRT je iskazao interes i za drugi veliki glazbeni događaj iza kojega je stajao i narodni kao promotor, koncert Nine Badrić u Areni Zagreb, a koji će također uskoro predstaviti svojim gledateljima. Riječ je o koncertu koji se održao u ožujku ove godine i posljednji je veliki glazbeni događaj prije mjera za suzbijanje pandemije koronavirusa.

https://www.instagram.com/p/CIoiOtSpINO/

‘Iznimno sam zadovoljan što je javna televizija prepoznala značaj ovih glazbenih događaja i što će u ovo pandemijsko vrijeme bez koncerata gledatelji moći uživati u ovim glazbenim spektaklima putem malih ekrana. Uvijek kada organiziramo ili promoviramo tako velike projekte želja nam je da se o njima priča i da ih se pamti. Smatram da smo s ova dva koncerta u Areni Zagreb to definitivno i uspjeli’, poručio je direktor narodnog i kreativni konzultant Amm Global Instituta Katijan Knok.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam