Menu

mojRADIO: Mišo, Severina i mnogi drugi na najzabavnijem digitalnom radiju

ZAGREB - Imamo novu zvijezdu na radijskoj sceni. Pokrenut je najzabavniji digitalni radio - mojRADIO. Svira najveće hitove hrvatske zabavne glazbe, uz poneki svjetski megahit, uglavnom latino ritmova.

Novi online radio okuplja na jednome mjestu najveće zvijezde domaće zabavne glazbe. Ključni izvođači su Mišo Kovač, Dražen Zečić, Lidija Bačić, Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros, Severina, Jole, Zdravko Čolić, Magazin, Miroslav Škoro i mnogi drugi, poznati kao oni koji diraju u srce i dušu, podižu na noge, stvaraju nezaboravnu atmosferu.

Playlistu sastavljenu od najvećih hitova zabavne glazbe kao što su 'Ako me ostaviš', 'Ima li nade za nas' i 'Ako odem prijatelji' začinit će latino uspješnice na koje je plesao cijeli svijet. 'Despacito', 'Mambo No.5' dodatak su za feštu od muzike – La fiesta de la musica, što je i glazbeni slogan radija, uz festival hitova.

Radio koji pokreće zabavu može se slušati na DAB+ platformi. Od sljedećeg tjedna bit će dostupan putem besplatnih mobilnih aplikacija za Android i iPhone i web stranice mojradio.hr, a uskoro će svirati i na malim ekranima, na IPTV platformi.

Online zabava nikada nije bila važnija i traženija. Neka fešta od muzike počne!

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam