Menu

narodni i Splitski festival udružili snage: Uskoro ekskluzivni koncert Nine Badrić

SPLIT - Nina Badrić zapjevat će na splitskom Peristilu 4. srpnja najljepše pjesme Splitskog festivala, a narodni, jedan od organizatora, vodi svoje slušatelje na ovaj ekskluzivni koncert.
Topla srpanjska večer, poseban ambijent, jedna od najcjenjenijih naših vokalistica i pjesme koje prkose vremenu - svi su preduvjeti tu za koncert za pamćenje - Nina pjeva Split.

'U suradnji sa Splitskim festivalom organiziramo koncert na kojem će Nina u nešto drukčijem aranžmanu izvesti nezaboravne pjesme koje su potekle s Prokurativa, jednog od najpopularnijih festivala u zemlji proteklih 60 godina. Bit će to uistinu glazbena poslastica', najavljuje Katijan Knok, direktor narodnog i kreativni konzultant AMM Global Instituta.

Čim se pročulo po gradu pod Marjanom, ali i šire da se nakon dugih mjeseci bez većih glazbenih događaja priprema ovako nešto, krenula je potraga za ulaznicama.

'Peristil je ekskluzivni prostor s ograničenim kapacitetom. Neće biti karata u slobodnoj prodaji, ali naše slušatelje već čekaju pozivnice. Uvijek se trudimo omogućiti im jedinstveno iskustvo, a ovaj koncert će biti upravo to. Ovo je poklon njima, Splitu, ali i cijeloj zemlji jer će se koncert uživo prenositi na narodnom', poručuje Knok.

Linija njihovog besplatnog broja 0800 - 1007 već se užarila jer on vodi do pozivnica. Slušatelji trebaju nazvati i ispričati najljepšu uspomenu sa zadnjega koncerta prije korone na kojem su bili, a ako na taj način ne osiguraju svoje mjesto na Peristilu dobit će i drugu priliku na Instagramu. Koncert će se 4. srpnja prenositi narodnom od 21.30h.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam