Menu

Fešta od muzike na splitskoj Tvrđavi Gripe: Jelavić, Nižetić i Orlić održali zajednički koncert

SPLIT - Splitskom Tvrđavom Gripe sinoć su odzvanjali hitovi domaće zabavne glazbe na zajedničkom koncertu Matka Jelavića, Alena Nižetića i Tihe Orlića. Dugo iščekivani festival hitova uživo publici su poklonili najmlađi i najzabavniji digitalni radio - mojRADIO i Splitski festival.
'Bit će to prava fešta od muzike', najavio je uoči koncerta direktor digitalnog radija mojRADIO i kreativni konzultant AMM Global Instituta Dario Antunović i uistinu je bila. Nakon godinu dana pred publiku je izašao jedan od velikana hrvatske zabavne glazbe Matko Jelavić i izveo velike hitove iz svog bogatog opusa, poput 'Majko stara', 'Dobra večer, prijatelji', 'Pianino', 'Rodija se sin'…

Puno je prošlo vremena od kada sam zadnji put nastupio. Događale su mi se još neke neugodne stvari u prošloj godini, ali kao da nikad nisam prestao, tako se osjećam. Sada sam dobro, mogu pjevati opet, to je velika stvar za mene. Nisam znao hoće li se to tako dogoditi i općenito se oporavljam dobro', rekao je Matko Jelavić, jedan od velikana hrvatske zabavne glazbe nakon nastupa na splitskoj Tvrđavi Gripe. Zadovoljstvo što se koncerti polako vraćaju nije skrivao ni Tiho Orlić.

'Prošlo je dosta vremena, prvo sam se trebao sjetiti da sam pjevač, toliko je prošlo vremena. Bilo mi je baš gušt večeras. Nadam se da je ovo samo početak vraćanja na staro', poručio je Orlić. U prekrasnoj splitskoj večeri uživao je i Alen Nižetić. Nizajući svoje najveće hitove, otpjevao je i 'Ljubav mog života', pjesmu koja je posvećena svim generacijama igrača i navijača Hajduka, a koju je u originalu pjevao u duetu s Vinkom Cocom.

'Vinko je i večeras s nama', rekao je Nižetić u obraćanju publici, a nakon koncerta izrazio je nadu da je ovaj nastup tek početak vraćanja glazbenih događanja uživo.

'Osjećaj je odličan i svi se nadamo da ide prema boljemu…', zaključio je Nižetić. 'Hitovi koje smo večeras čuli su kao vino, što su stariji to su bolji. Hrvatska zabavna glazbe ima toliko toga za ponuditi… Bilo mi je zadovoljstvo sudjelovati u ovom festivalu hitova u gradu pod Marjanom', poručio je Dario Antunović.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam