Menu

Dubrovnik ugostio investicijsku elitu rizičkog kapitala

DUBROVNIK - Dubrovnik je ugostio investicijsku elitu rizičkog kapitala, PEVC tržišta, ‘tešku’ više od četiri milijarde eura, što je vrijednost gotovo dva Pelješka mosta.
Organizatori „LPGP Networking eventa, Hrvatska Private Equity i Venture Capital Asocijacija (CVCA) ističu da investitori imaju priliku dobiti ekskluzivan uvid u potencijal Hrvatske i regije u stvaranju jednoroga, uspješnom skaliranju startupova te prilikama koje se otvaraju za hrvatske uspješne poduzetnike.

Među govornicima su i potpredsjednica Europske investicijske banke Gelsomina Vigliotti te regionalna direktorica Europske banke za obnovu i razvitak Victoria Zinchuk, dviju institucija ključnih u potpori razvoja tržišta rizičnog kapitala u Hrvatskoj, regiji, ali i Europi. Predsjednica CVCA Mirna Marović:

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam