Menu

Na 2. GinIstri čak 36 izlagača iz Hrvatske, Italije, Slovenije i Srbije predstavit će 58 etiketa

ROVINJ - U Rovinju će se prvog vikenda u listopadu održati dvodnevna manifestacija posvećena ginu - 2. GinIstra Festival.
Prva GinIstra oduševila je posjetitelje pa se za ovo drugo izdanje pripremaju brojne novosti koje nam je predstavio istarski pročelnik za poljoprivredu Ezio Pinzan.

"Priprema se 2. izdanje, u novom, puno većem prostoru, gdje će biti 36 izlagača iz četiri države. Bit će 14 izlagača iz Istarske županije, a ovih dana se upravo ocjenjuje 58 uzoraka gina, imat ćemo priliku vidjeti koji je gin najbolji, koji će iduće godine biti još bolji, koji će se moći popraviti".

Svi ti ginovi su mala remek djela naših destilera i svi su proizvođači zaista ponosni na proizvod koji proizvode".Druga GinIstra će se tako održati u Staroj tvornici duhana u Rovinju 6. i 7. listopada.

"Osim predstavljanja ginova i degustacija, održat će se stručne rasprave i zanimljive radionice te panel rasprave okupljenih stručnjaka, gdje će svi zainteresirani moći dobiti informaciju o tom proizvodu. Nakon toga organizira se se zabavni program, uz ponudu lokalne gastronomije. Sve će to biti dva dana, jedne lijepe priče, jednog doživljaja u Istri, pred kraj sezone, za poljoprivrednu proizvodnju koja ima veliku perspektivu u našoj županiji".

Kada je riječ o zabavnom programu, na drugoj GinIstri nastupit će Vatra i Urban&4.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam