Menu

10. Dani Neretve održavaju se i ove godine u Zagrebu

ZAGREB - 10. Dani Neretve održat će se iduću srijedu u Zagrebu. Manifestacija 10. Dani Neretve u Zagrebu počinje Okruglim stolom na temu „Prometna infrastruktura i povezanost doline Neretve“ uz pokroviteljstvo Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

Po završetku Okruglog stola druženje će se nastaviti uz vina neretvanskih vinara, gastronomske delicije i prigodni glazbeni program.

Tradicionalno i ove godine Institut za promicanje i razvoj doline Neretve podijeliti će mandarine potrebitima. Dodatno, u sklopu ovogodišnje manifestacije prikupljat će se i sredstva kojima se želi pomoći financiranje rada hrvatske akademske kiparice Dijane Ive Sesartić za VIII. postaju Križnog puta u Podgradini.

Riječ je o značajnom umjetničko-sakralnom projektu koji je od velike kulturne važnosti za dolinu Neretve. 10. Dani neretve održat će se u hotelu International u Zagrebu, s početkom u 18.00 sati.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam