Menu

Najavljen treći međunarodni sajam poljoprivrede - AgroTerra Istra 2024.

PAZIN - Od 5. do 7. travnja u Pazinu će se održati treći međunarodni sajam poljoprivrede - AgroTerra Istra 2024., a program ovogodišnjeg izdanja najavio je direktor sajma Marko Londero. ''Iz godine u godinu sajam se povećava i što se tiče broja izlagača i posjetitelja'', istaknuo je Londero uz napomenu da se prostor polivalentne dvorane Školsko gradske sportske dvorane već ove godine pokazao premalim pa su 10 do 15 izlagača morali odbiti, a za iduću godinu traže plan B.

''Od prvog dana sajma pokušavamo saživjeti ne samo s Gradom Pazinom nego i sa cijelom Istrom i širom regijom, tako da smo se spojili s Primorskom županijom. Od tamo nam dolazi dosta i gostiju posjetitelja, ali izlagača. Ulaz na sajam je u potpunosti besplatan, ulaz na sva predavanja je besplatan i veselimo se velikom broju posjetitelja''.'

'Budući da sajam raste iz godine u godinu, dokaz je to da je ideja organizatora je pala na plodno tlo'', istaknula je gradonačelnica Pazina Suzana Jašić.

''Povrh trgovine, povrh edukacije pa evo i senzibilizacije naših najmanjih za poljoprivredu, tu su i pazinski trgovci koji će se uključiti. Pozivam i ugostitelje da iskoriste dolazak velikog broja ljudi u Pazin. Grad će za taj vikend bez problema izdati i rješenja o duljem radnom vremenu''.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam