Menu

Dinamo još uvijek čeka novog trenera, sportski direktor Marić mora prelomiti tko je Jakirov nasljednik

ZAGREB - Dinamovi navijači i dalje nestrpljivo čekaju tko će biti novi trener Modrih. Sportskom direktoru Marku Mariću vrijeme curi, navijači Dinama sve su nezadovoljniji, a nasljednik Sergeja Jakirovića još nije poznat. Nakon poraza od Bayerna, Dinamo je navijačima priuštio još jedan šok - u Koprivnici ih je Slaven Belupo svladao rezultatom 4-1. Trener Modrih u ovom je periodu Sandro Perković koji je nakon utakmice kratko poručio:

„Moj zadatak je bio pripremiti utakmicu i više je nego očito da u tome nisam uspio i odgovornost je potpuno moja. Nemam puno toga za zamjeriti igračima, protekla dva dana nisu nam bila jednostavna, ali oni su odradili stvarno dva jako dobra treninga. Slavenu još jednom čestitam i želim puno sreće u nastavku prvenstva, a mi ćemo rješavati naše stvari”, rekao je Perković.

A za riješiti je puno toga. Idila u Dinamu je definitivno završena. Prvi je ovo pravi test za klupsku upravu. Prošle je godine usprkos teškoj sezoni sve prošlo dobro, osvojena je dvostruka kruna, a ova je sezona krenula savršeno. Ipak, remi protiv Rijeke, poraz od Hajduka u derbiju, fijasko protiv Bayerna i Belupa ozbiljni su udarci za klub iz Maksimira.

Bad Blue Boysi napunili su čitav gostujući sektor protiv Bayerna, zatim bili uz "Plave" u Koprivnici. Nekim navijačima ipak je bilo previše. Sa zapadne tribine prvi put su se mogli čuti ružni uzvici prema novom vodstvu Modrih. Kritike su bile upućene sportskom direktoru Marku Mariću koji i dalje nema ono što navijači žele - novog trenera.

I to je problem za navijače Modrih. U eteru se provlače imena iskusnog Nenada Bjelice koji se s Dinamom imao sjajne rezultate, zatim je tu i Željko Sopić koji je nedavno dobio otkaz u Rijeci. Kada god je smjena trenera bila aktualna uvijek se spominje ime Vahida Halilhodžića. Tu su i treneri koji su ponikli u Dinamu - Igor Jovičević i Damir Krznar. Vrijeme curi, trenera nema, a sportski direktor Marić suočen je s prvom velikom krizom. Podsjetimo se što je rekao na ovu temu prije nekoliko dana:

"Kada nađemo kandidata za kojeg mislimo da zadovoljava sve kriterije, onda ćemo donijeti odluku i obavijestiti vas. A do daljnjeg Sandro ima punu podršku svih nas, i vjerujte da ima kvalitete kakve trebamo da vodi momčad i da ostvarujemo rezultate kakve želimo."

Hoće li se odlučiti za domaćeg trenera što je i želja navijača, ili će se Uprava Modrih odlučiti za stranca pokazat će dani koji su pred nama.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam