×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 1290

Menu

Mamić:imam toliku potrebu da vam otvorim dušu

ZAGREB- Izvršni predsjednik Dinama Zdravko mamić noćas je prespavao u svojoj kući, 1 put nakon mjesec dana. Pušten je iz istražnog zatvora u Remetincu nakon što je njegova obrana dokazala da je položio jamčevinu tešku 14 milijuna kuna. Na pitanje o tome kako će se postaviti na optužnicu, Mamić podsjeća da je potpisao da neće govoriti ništa niti utjecati na druge. "Nije da ne bih, imam toliko potrebu da vam otvorim dušu, da kažem što se sve događa, jer ja de facto nisam imao nikakva prava', rekao je Mamić. Inače, ispred Remetinca dočekali su ga njegovi poklonici, pa je krenula i pjesma...





"Prije svega bih htio pozdraviti sve svoje cimere. Oni su ti koji su mi učinili ovaj boravak puno lakšim. Imao sam spektakularnu sobu, neposredno prije nego sam izišao van plakao sam s njima kao kišna godina. Dobio sam nove prijatelje", rekao je Mamić.
nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam