×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 1290

Menu

NE slovenskoj žilet žici: 1. put u povijesti utakmica preko žice

ZAGREB- Po prvi put u europskoj povijesti održati će se prijateljska, odbojkaška utakmica preko žice između hrvatskih i slovenskih olimpijaca, reprezentativaca, studenata, kulturnjaka i mnogih drugih na granici između Hrvatske i Slovenije u Istri. Želi se upozorii da žica stoji na putu ljudskoj slobodi, te da Europa mora ostati humana prema onima kojima je sigurnost potrebna. Umjesto toga posljednjih smo mjeseci svjedoci nehumanog postupanja prema migrantima- poručuje Julija Kranjec iz Inicijative " Dobrodošli"...





"Osim toga u tom perioda europski čelnici održali su niz sastanaka čije rezultate možemo pratiti u smanjenju broja izbjeglica koji uspjevaju prijeći granice EU i u zadržavanju ljudi u Turskoj u kojoj prema izvješću nekih međunarodnih organizacija vidimo  da su im uvelike kršena ljudska prava. Vidimo zadnjih mjesec dana sramotnu praksu segregacije po nacionalnosti koja ne samo da nije humana, već i nije zakonita", rekla je Kranjec.
nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam