Menu

Nova konferencija Poduzetnički mindset posvećena liderstvu budućnosti

ZAGREB - Treća konferencija Poduzetnički mindset bavit će se liderstvom budućnosti. Konferencija će se održati na Visokom učilištu Algebra u utorak 28. rujna 2021. godine s početkom u 9 sati, no zbog epidemioloških ograničenja većina će je zainteresiranih pratiti putem YouTubea, stoji u priopćenju organizatora koje prenosimo u cijelosti:
"Budući da će na konferenciji govoriti niz hrvatskih poduzetnika čiji su uspjesi prepoznati i u svijetu, konferencija nosi podnaslov Lideri među nama.

O svojim vizijama i načinu vođenja govorit će, među ostalima, Mate Rimac, Silvio Kutić, Matija Kopić, Renato Radić, Jasminka Horvat Martinović i Tana Zimmermann.

„Konferencija okuplja ljude koji stvaraju bolje verzije sebe, bolje tvrtke i bolje društvo. Upravo nas uspjesi predavača i panelista nove konferencije Poduzetnički mindset potiču na pomicanje vlastitih granica. Nadam se da će njihove riječi biti nadahnjujuće što većem broju novih lidera“, kazao je utemeljitelj konferencije Ognjen Bagatin.

Među temama koje će se obraditi na konferenciji, su značenje liderstva i njegova evaluacija te kakvo mjesto u liderstvu imaju kritičko mišljenje i inovacije. Analizirat će se i razni načini vođenja - od eksperimentalnih do vizionarskih. Govornici će se baviti i vrijednosnim sustavom pravih lidera, pa će se osvrnuti na važnost njihove skromnosti, empatije i integriteta. Posebno mjesto imat će tema Žene i liderstvo.

Lada Tedeschi Fiorio razgovarat će s Igorom Klajom, EY Poduzetnikom 2020. godine iz Poljske.

Konferenciju Poduzetnički mindset organizira medijska platforma Poduzetnik, a programski partner je EY Hrvatska.

Kao nastavak konferencije Algebra MBA poslovna škola organizira Leadership Talent Turnir. U sklopu case study natjecanja timovi će, predstavljajući svoje kompanije, pokušati osvojiti vrijedne Algebra MBA edukacije."

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam