Menu

Programsko kormilo Entera Zagreb u rukama poznate DJ-ice: ‘Zajedničkim naporima do još boljih rezultata’

ZAGREB - Prije otprilike dva mjeseca funkciju programske direktorice Entera Zagreb preuzela je Aleksandra Alex Milinković, široj javnosti poznata kao voditeljica. Iza nje je već intenzivno razdoblje priprema za radijsku jesen, a mi smo otišli provjeriti kako se snašla.
Alex Milinković zatekli smo na sastanku s direktorom Entera i kreativnim konzultantom AGI-ja Darijom Antunovićem, s kojim redovito na tjednoj bazi razmjenjuje novosti i ideje, kreiraju planove i strategije za još bolje pozicioniranje ovog urbanog radija.

‘Preuzimanjem uloge PD-ja na Enteru Zagreb malo češće sjedim na sastancima nego prije, ali ne žalim se. I dalje je posao koji radim iznimno kreativan, a svaki dan je drugačiji. Baš po mom ukusu’, zadovoljno će Alex. Svoja prva iskustva u radijskom svijetu počela je stjecati još tijekom studija.

‘Na trećoj godini fakulteta sam dobila posao na jednoj radijskoj postaji gdje sam radila kao programski producent i tu sam ispekla zanat iza mikrofona. Nakon nekoliko godina profesionalni put me odveo na Enter Zagreb na kojem sam preuzela DJ pult i započela svoju karijeru radijske voditeljice. Tada sam se još jače zaljubila u radio i tu izravnu komunikaciju s publikom s kojom zajedno živiš’, prisjetila se Alex, a te direktne veze s publikom ne odriče se ni danas.

‘I dalje sam s njima svaki radni dan u Maratonu hitova. Kroz taj izravan kontakt sa slušateljima mislim da ih još bolje razumijem, a što mi itekako pomaže i u mojoj novoj ulozi programske direktorice.’ S njom se slaže i Dario Antunović.

‘Njezino veliko radijsko iskustvo veliki je plus na upravljačkoj funkciji’, poručuje čelni čovjek Entera koji za Alex ima samo riječi hvale.

‘Vrlo brzo se snašla upravo zahvaljujući višegodišnjem radijskom stažu, a već je godinama jedna od ključnih članica našeg tima. Dobro poznaje radijski život i izazove, a fokusirana je uvijek na rješenja. Riječ je o iznimno kreativnoj osobi koja ima mnoštvo interesa i hobija. Da ne duljim, imati takvu osobu u redakciji pravo je bogatstvo. Zajedničkim naporima ćemo još bolje pozicionirati Enter na radijskoj karti, a prvi rezultati već su tu’, poručuje Antunović.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam