Menu

Konferencija „Learn To Invest“ i ove godine otvara vrata svim entuzijastima Kripto i Metaverse svijeta, ali i ‘tradicionalnim’ ulagačima!

ZAGREB - Konferencija „Learn To Invest“ i ove godine otvara vrata svim entuzijastima Kripto i Metaverse svijeta, ali i ‘tradicionalnim’ ulagačima.
Ekonomska klinika, u suradnji s generalnim sponzorima projekta Electrocoin i InterCapital, nastoji educirati i osvijestiti građane o različitim mogućnostima ulaganja i podići razinu financijske pismenosti sudionika te na taj način pridonijeti boljem upravljanju osobnim financijama.

Learn To Invest će se održati 15. i 22. listopada 2022. godine u hotelu Dubrovnik kao dvodnevna konferencija. Panel rasprave i stručna predavanja su tematski podijeljena - obuhvaćajući teme NFT-a, Metaverse-a, kriptovaluta i blockchain-a, ˝klasičnih˝ ulaganja koja se sastoje od ulaganja u zlato, nekretnine, dionice i obveznice te teme utjecaja razvoja tehnologije na ulaganja.

ašto se prijaviti? Osim prilike za stjecanje znanja o navedenim temama od vrsnih stručnjaka koji stoje iza imena kao što su Electrocoin, InterCapital, Centar Zlata, RMRK, Zaba, Optimtrader, Alice in Blockchains, Polygon Guild, Opereta i drugih, ovaj projekt je idealna prilika i za izgradnju network-a, kako sa predavačima i panelistima, tako i sa ostalim sudionicima koji dijele iste interese i strast za navedene teme.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam