Menu

Youth Business Camp Adria Zagreb i ove godine stipendira ukrajinske tinejdžere

ZAGREB - Treću godinu zaredom, u Zagrebu će se održati Youth Business Camp Adria Zagreb. Ovaj jedinstveni edukacijski program koji obuhvaća 26 predavanja, 6 sati mentorskog rada, dijelom stipendiran zahvaljujući WICMI (World Innovation and Change Management Institute), a kojem potporu pruža i GEW (Global Entrepreneurship Network), okupit će tinejdžere između 15 i 19 godina.
I ove godine organizator se odlučio stipendirati ukrajinske tinejdžere, a priliku za to imat će i studenti drugih srednjoškolskih institucija u Zagrebu i izvan njih.

‘‘Svatko je uspješan na svoj način, zahvalan sam i ponosan što će vodeći stručnjaci iz Hrvatske s različitih područja, od financija, menadžmenta, marketinga i prava, blockchain industrije, weba i ostalih podijeliti svoja znanja i iskustva treće generacija kampa. Kroz dvije generacije uvidjeli smo koliko je važno na vrijeme pružiti orijentacijsku potporu današnjim tinejdžerima koji su zaokupljeni mobilnim aplikacijama i nemaju ponekad dodira s mogućnostima i stvarnošću ekonomske izobrazbe. Ovaj kamp daje im priliku da otkriju i nova zanimanja, nove mogućnosti i dobiju nova znanja‘‘, izjavio je direktor Youth Business Camp Adria Zagreb, Danijel Koletić.

Ovogodišnji kamp održava se od 3. do 14. srpnja, u Zagrebu, na RIT Croatia (Rochestere Institute of Technology), a očekuje se 15 polaznika.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam