×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 1290

Menu

Petrov: očekujemo da će se stvari razriješiti u iduća 24 sata

ZAGREB- Nakon sinoćnjeg sastanka čelnika MOST-a, Domoljubne i koalicije Hrvatska raste i dalje čekamo odgovore- imamo li novu tripartitnu Vladu. Nakon sastanka Tomislav Karamarko i Zoran Milanović nisu bili rječiti uz napomenu da će se javnosti obratiti Božo Petrov. Pa poslušajmo što su rekli...





"Dogovoreno je da će gospodin Petrov dati izjavu. Mi smo se dogovorili, ne mogu prekršiti dogovor", rekao je Karamarko. "Sutra se vidimo opet. Što ste mislili da to tako lagano ide, rekao je Milanović. Možemo li reći - dobra večer premijeru- upitala je novinarka, a Petrov odgovorio: "Ne. Ja vas moram kratko obavijestiti, samo ću ja koristiti kratki monolog. Sastanak je bio stvarno pozitivan. Ja mogu reći da mi je žao da MOST nije nastao prije barem zbog političkog dijaloga. Razgovori se nastavljaju sutra. Očekujemo da će se stvari razriješiti u iduća 24 sata. Hvala...", zaključio je Petrov.



Građani pozorno prate ovaj politički triler. Pred središnjicu MOST-a mnogi se kod novinara raspitiju o napretku pregovora, a neki se čak javljaju i za mjesto mandatara. Jedan od njih je Željko Kasum, koji je bio na listi Živog zida u I. izbornoj jedinici...{media}



"Došao sam na poziv medija, u kojima je bilo objavljeno da, tko danas dođe na sastanak u 19 sati, može biti biran za premijera. Budući da se kvalifikacije nikakve ne traže, ja smatram da sam kvalificiran i ja potpuno prihvaćam odgovornost za obnašanje te odgovorne dužnosti", rekao je Kasum.
nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam