Menu

Hrvoje Sep za MS: Pokušat ću osvojiti europski ili svjetski naslov

ZAGREB - Hrvatski profesionalni boksač Hrvoje Sep konačno je uspio dogovoriti meč i u ringu će biti već ove subote na priredbi u Barceloni.

Hrvoje Sep, boksački profesionalac iz Vrbanje u subotu će se boriti u Barceloni protiv Omara Garcije iz Venezuele. Sep u svojoj profi karijeri ima omjer 12-1, a njegov suparnik je na 18-11.

"To je jedan dosta neugodan boksač, s obzirom da na njegov omjer pobjeda i poraza ima dosta mečeva koje je završio nokautima i ima nekoliko iznenađujućih pobjeda. Idem na ovaj meč dosta dobro pripremljen i mentalno i fizički", rekao je Sep za Media servis.

Lani slavonski boksač zbog raznih razloga nije imao niti jedan meč.

"Imao sam jako puno ponuda i gotovo sve sam ponude prihvatio. Često je zapelo na onim zadnjim pregovorima i često su odabrali nekog drugog. Nadam se da će ova godina biti bolja", govori nam Sep koji vjeruje da bi još dvaput mogao u ring u godini koja je tek započela.

"Zbog te nemogućnosti ugovaranja mečeva u jednom sam trenutku razmišljao čak da se vratim u olimpijski boks gdje bih boksao na europskim i svjetskim prvenstvima ili eventualno na Olimpijskim igrama. No ipak sam ja to sve prošao i čim dogovorim prvi profi meč to je ono što me više zanima i to mi je dugoročni cilj, da se borim za neki internacionalni naslov, da bi me to što više približilo nekom velikom naslovu, europskom ili svjetskom", zaključio je ovaj razgovor Hrvoje Sep.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam